ADVERTISEMENT
Home - Albania - Tirana - Femija dhe logopedi

Femija dhe logopedi

Tirana, Albania
ADVERTISEMENT
Place Types : Hospital
Address : Rruga Mine Peza, Tiranë, Albania
Coordinate : 41.3321422,19.810591
Phone : +355 69 977 0441
Rating : 0
Compound Code : 8RJ6+V6 Tirana, Albania
Inappropriate listing?Request for Deletion

Frequently Asked Questions about Femija dhe logopedi:

Where is Femija dhe logopedi?

Femija dhe logopedi is located at: Rruga Mine Peza, Tiranë, Albania

Where are the coordinates of the Femija dhe logopedi?

Latitude:41.3321422
Longitude:19.810591

What is the phone number of Femija dhe logopedi?

You can contact them by phone number: +355 69 977 0441

ADVERTISEMENT
SPONSOR AD

Other place:

1.Dogana e Korçës
Rruga Teli Samsuri 53, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6326644,20.7873613
2.Klinika Mjekesore Ikeda
Rruga Kongresi i Manastirit, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3374006,19.8316419
Phone:+355 4 237 4404
3.Zyra e informacionit Acibadem Tirane / Shqiperi
Rruga Abdi Toptani 1023 Torre Drin, Tiranë 1023, Albania
Coordinate: 41.3271056,19.8208528
Phone:+355 4 450 5424
http://www.acibadem.al/
4.Klinika Gjermane e syrit - KGJS Tirane
Spitali Hygeia, Autostrada Tirane-Durres, Km1, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.3443269,19.774109
Phone:+355 4 238 8931
http://www.kgjs.al/
5.KLINIKA VERA-VIRHOV
Rruga Islam Alla Pallati Nr.67 Tirane AL, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3250158,19.8123773
Phone:+355 4 222 6441
http://www.klinikavera-virhov.com/
6.Laboratori i analizave Salus
Rruga Qemal Stafa NR. 35, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3306556,19.8229449
Phone:+355 4 239 0500
http://www.salus.al/
ADVERTISEMENT
7.Intermedica 1
Rruga Reshit Petrela (Perball Ish Stacionit te Trenit), Tiranë, Albania
Coordinate: 41.33593,19.817271
Phone:+355 4 227 4662
http://www.intermedica.al/
8.Laborator Analizash Mjekesore - PEGASUS MED
Bulevardi Zhan D'Ark, Godina Wonder (Pranë Ministrisë së Jashtme), Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3295116,19.8313602
Phone:+355 4 236 6066
http://www.pegasusmed.al/
9.Klinika Mjekesore Nuova
Rr.Dibres, Kompleksi "Tower Bridge" - prane Komisariatit Nr.4, Tiranë 1005, Albania
Coordinate: 41.3456949,19.840616
Phone:+355 69 209 5794
10.Kirurgjia Estetike Italiane Tiranë - (K.E.I.T)
Rruga Dritan Hoxha, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3331977,19.8026258
Phone:+355 68 200 0622
https://bit.ly/2Pojpvl
11.Qendra Shëndetësore Këlcyrë
Sheshi Qendror, Këlcyrë 6401, Albania
Coordinate: 40.3148706,20.1947746
12.Ambulanca
Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4662061,19.4912166
ADVERTISEMENT
14.Spitali i Lopeve
Laprake, Instituti Bujqesor, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3286002,19.8172924
15.Bar Restaurant Hotel Renato
Rruga Thoma Spiro, Sarandë, Albania
Coordinate: 39.8732223,20.0045938
16.Spitali Rajonal Omer Nishani
Bulevardi 18 Shtatori 28, Gjirokaster, Albania
Coordinate: 40.0838325,20.1415623
18.Materniteti
Patos, Albania
Coordinate: 40.6845718,19.6176436
ADVERTISEMENT
19.Spitali i Psikiatrise Xhavit Gjata
Rruga Besim Zyma, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3386264,19.83714
21.Klinika Dentare Bruna Pali
Rruga Myslym Shyri, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3243749,19.8092738
22.Spitali i Pediatrisë
Rruga Besim Zyma 5, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3393297,19.8348139
Phone:+355 69 741 9530
23.Ami Event Fier
Fier, Albania
Coordinate: 40.7294253,19.5645925
Phone:+355 69 403 7777
http://www.amievent.al/
24.Dermatologjia
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3413106,19.8330321
ADVERTISEMENT
25.Klinika Ortodokse e Ungjillizimit
Rruga e Dibrës, Tirana, Albania
Coordinate: 41.342906,19.8347903
Phone:+355 4 236 0925
26.Klinika Dentare ALKU
Rruga Aleksandër Moisiu 53, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3472699,19.8455391
Phone:+355 4 233 6136
28.DemiraqiDental
Rruga Milan Shuflaj, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3325202,19.8098292
Phone:+355 4 223 0703
http://www.demiraqidental.com/
29.Spitali Zagore
Zagorë, Albania
Coordinate: 42.2852227,19.5002174
30.Austria Aesthetic Center
Qendra Concord, Rruga 5 Maji, Tirana 1001, Albania
Coordinate: 41.3421825,19.8266947
Phone:+355 69 818 3379
https://bit.ly/austriaacenter
ADVERTISEMENT
31.Klinika Merja
Rruga Ferit Xhajko, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3387146,19.8216111
Phone:+355 69 231 8286
http://merjabioprodukte.com/
32.Alba Medic
Rruga Ferit Xhajko, Tirana 1001, Albania
Coordinate: 41.3401233,19.8252649
Phone:+355 69 229 1687
https://albamedic.al/
33.Poliklinika Nr.4 - DISPANCERIA
Rruga Fiqiri Vogli, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3372757,19.8195559
Phone:+355 4 245 0845
34.Klinike Dentare Okaj Dent
Rruga Ferit Xhajko 4-128, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3401076,19.8273482
Phone:+355 69 627 9444
http://okajdent.com/
35.Klinika Gjinekologjike "Bylykbashi"
Numero 256/3, primo piano, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3338513,19.8098273
Phone:+355 69 950 9448
http://www.klinikabylykbashi.com/
36.FUTURE HEALTH BIOBANK ALBANIA
Bulevardi Zogu i Parë; Qendra e Biznesit TIRANA Sheshi Franz Nopcsa Nd.06; H.3; Office#31 TIRANA, Tirana 1016, Albania
Coordinate: 41.3351854,19.8166251
Phone:+355 4 451 9080
https://future-health-biobank-albania.business.site/
ADVERTISEMENT
37.Future Health Biobank Albania
Bulevardi Zogu i Parë, Nr 58,, Hyrja 3 , Zyra #31, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3350145,19.8167978
Phone:+355 4 451 9080
https://futurehealthbiobank.com/al
38.Klinika dentare Splendident
Rruga Haxhi Hysen Dalliu, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3336465,19.8121207
Phone:+355 69 209 4776
39.Qendra Fizioterapeutike Fizart
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3322368,19.8055655
Phone:+355 69 849 2118
http://fizart.webs.com/

Other place:

1.Dogana e Korçës
Rruga Teli Samsuri 53, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6326644,20.7873613
2.Klinika Mjekesore Ikeda
Rruga Kongresi i Manastirit, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3374006,19.8316419
Phone:+355 4 237 4404
3.Zyra e informacionit Acibadem Tirane / Shqiperi
Rruga Abdi Toptani 1023 Torre Drin, Tiranë 1023, Albania
Coordinate: 41.3271056,19.8208528
Phone:+355 4 450 5424
http://www.acibadem.al/
ADVERTISEMENT
4.Klinika Gjermane e syrit - KGJS Tirane
Spitali Hygeia, Autostrada Tirane-Durres, Km1, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.3443269,19.774109
Phone:+355 4 238 8931
http://www.kgjs.al/
5.KLINIKA VERA-VIRHOV
Rruga Islam Alla Pallati Nr.67 Tirane AL, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3250158,19.8123773
Phone:+355 4 222 6441
http://www.klinikavera-virhov.com/
6.Laboratori i analizave Salus
Rruga Qemal Stafa NR. 35, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3306556,19.8229449
Phone:+355 4 239 0500
http://www.salus.al/
ADVERTISEMENT
7.Intermedica 1
Rruga Reshit Petrela (Perball Ish Stacionit te Trenit), Tiranë, Albania
Coordinate: 41.33593,19.817271
Phone:+355 4 227 4662
http://www.intermedica.al/
8.Laborator Analizash Mjekesore - PEGASUS MED
Bulevardi Zhan D'Ark, Godina Wonder (Pranë Ministrisë së Jashtme), Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3295116,19.8313602
Phone:+355 4 236 6066
http://www.pegasusmed.al/
9.Klinika Mjekesore Nuova
Rr.Dibres, Kompleksi "Tower Bridge" - prane Komisariatit Nr.4, Tiranë 1005, Albania
Coordinate: 41.3456949,19.840616
Phone:+355 69 209 5794
ADVERTISEMENT
10.Kirurgjia Estetike Italiane Tiranë - (K.E.I.T)
Rruga Dritan Hoxha, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3331977,19.8026258
Phone:+355 68 200 0622
https://bit.ly/2Pojpvl
11.Qendra Shëndetësore Këlcyrë
Sheshi Qendror, Këlcyrë 6401, Albania
Coordinate: 40.3148706,20.1947746
12.Ambulanca
Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4662061,19.4912166
ADVERTISEMENT
14.Spitali i Lopeve
Laprake, Instituti Bujqesor, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3286002,19.8172924
15.Bar Restaurant Hotel Renato
Rruga Thoma Spiro, Sarandë, Albania
Coordinate: 39.8732223,20.0045938
ADVERTISEMENT
16.Spitali Rajonal Omer Nishani
Bulevardi 18 Shtatori 28, Gjirokaster, Albania
Coordinate: 40.0838325,20.1415623
18.Materniteti
Patos, Albania
Coordinate: 40.6845718,19.6176436
ADVERTISEMENT
19.Spitali i Psikiatrise Xhavit Gjata
Rruga Besim Zyma, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3386264,19.83714
ADVERTISEMENT
SPONSOR AD